ΕΝΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΩΝ ΚΡΑΣΙΩΝ ΤΟΥ
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ
ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.
ΚΤΗΜΑ ΚΑΡΙΠΙΔΗ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΒΟΥΝΑΙΝΑ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1985
ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ 300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ

Στα τέλη του 2011, η οικογένεια Καριπίδη προχώρησε σε ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα και επένδυσε σε ένα καινούριο οινοποιείο, αντάξιο των κρασιών της. Με σεβασμό στο περιβάλλον και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, δημιουργήθηκε ένα σύγχρονο οινοποιείο που μπορεί να διασφαλίσει ότι η άριστη πρώτη ύλη από τον βιολογικό αμπελώνα, θα δώσει ένα κρασί πολύ υψηλής ποιότητας.

Το οινοποιείο Καριπίδη είναι πλήρως εξοπλισμένο και έτοιμο να ανταποκριθεί ακόμα και στην πιο απαιτητική παραγωγή. Σήμερα παράγει περί τις 250.000 φιάλες ετησίως και είναι έτοιμο να στηρίξει ακόμα μεγαλύτερους αριθμούς αλλά κυρίως καινούριες ιδέες.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΙ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΚΑΡΙΠΙΔΗ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΡΩΜΑΤΑ, ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗ ΓΝΩΡΙΜΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.
Ποικιλίες